Επίσκεψη Εκπροσώπων Του Δικτύου Πόλεων Με Λίμνες Στο Δήμο Razlog Της Βουλγαρίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη εκπροσώπων του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες στο δήμο Razlog της Βουλγαρίας, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Δικτύου και της ανάπτυξης μιας στενότερης συνεργασίας με δήμους από όμορα κράτη.

Στην επίσκεψη παρευρεθήκαν, ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες κ. Γιώργος Καπεντζώνης και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Δικτύου, κ. Λάμπρος Τσιβόλας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον αντιδήμαρχο του δήμου Razlog κ. Ventsislav Garmenov και συνεργάτες του δήμου. Το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος του Razlog ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση των εκπροσώπων του Δικτύου για ένταξη του δήμου στο Δίκτυο ως συνδεδεμένο μέλος, ενέργεια που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στις δύο πλευρές. Η συνεργασία των δύο πλευρών εστιάζει στην ανταλλαγή γνώσης και καλών πρακτικών σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στην κοινή συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Η συμμετοχή εστιάζει σε ανοιχτές προσκλήσεις για το 2017 σε ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Με το πέρας της συνάντησης, οι δύο πλευρές ευχήθηκαν για την έναρξη μιας σταθερής και γόνιμης συνεργασίας.

Copyright © lakesnetwork.org