ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ VERDE.TEC ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, 18-20/03/2022 MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 💦🍃🌞🌻⚡️

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω πανδημίας, η εξειδικευμένη Έκθεση για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος VERDE.TEC επανακάμπτει.

Η συνάντηση των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, τις έξυπνες πόλεις και τη βιώσιμη ανάπτυξη, θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαρτίου 2022, (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 10:00 έως 20:00), στον εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, όπου το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες θα συμμετάσχει με εκθεσιακό περίπτερο.

Θα συμμετάσχουν εκθέτες, μεταξύ των οποίων Δήμοι, Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, ΔΕΥΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α, αυτοδιοικητικοί φορείς του εξωτερικού, εταιρίες καθώς επίσης και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στην αποκατάσταση περιβάλλοντος, στις τεχνολογίες αιχμής και εξοικονόμησης ενέργειας, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στην ανακύκλωση προϊόντων και υλικών, στην «πράσινη» βιομηχανία και στη διαχείριση υδάτινων πόρων.

Παράλληλα με την Έκθεση, θα πραγματοποιηθεί το «Verde.tec Forum» για τρεις ημέρες, με τη συμμετοχή κορυφαίων θεσμικών και επιστημονικών φορέων του κλάδου, καθώς και προσωπικοτήτων από το χώρο των επιχειρήσεων. Στόχος του Forum για μία ακόμη φορά είναι να αποτυπώσει τον παλμό των εξελίξεων, καλύπτοντας ακόμη περισσότερα πεδία ενδιαφέροντος και θέματα αιχμής για το περιβάλλον.

Το Σάββατο 19/3, ώρα 11:00 έως 12:00 στο πλαίσιο του «Verde.tec Forum», θα πραγματοποιηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα της Έκθεσης, εκδήλωση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, με θέμα «Τρία Δίκτυα Δήμων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κλιματική αλλαγή. Ένας διάλογος με αφορμή τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο». Συνομιλούν, ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, Δήμαρχος Δωρίδος Γιώργος Καπεντζώνης, ο Πρόεδρος του Δικτύου ΠΙΝΔΟΣ, Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου και ο Πρόεδρος του Δικτύου Δήμων με Ποτάμια, Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Ταγκαλέγκας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ταυτότητα, τους σκοπούς και τις δράσεις του Δικτύου στο εκθεσιακό του περίπτερο, καθώς και για την ταυτότητα των Δήμων – μελών του, μέσω του υλικού που πρόκειται να διανεμηθεί.

Θα απονεμηθούν στις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον, που υλοποιούν οργανισμοί, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και εταιρείες, μετά από αξιολόγηση της ειδικευμένης στα περιβαλλοντικά θέματα επιστημονικής επιτροπής, τα βραβεία «Greek Green Awards».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

 Για την είσοδό στο MEC Παιανίας, πρέπει να έχετε μαζί σας ατομική πρόσκληση. Μπορείτε να εγγραφείτε online πατώντας εδώ https://app.edo.events/el/form/NTMmMTkmMiY= για να παραλάβετε αμέσως τη σχετική barcode πρόσκλησή σας, ή να κατεβάσετε και να τυπώσετε την πρόσκληση εδώ https://www.verde-tec.gr/…/NEW2VERDE.TEC2022….

 Μπορείτε να προωθήσετε το σχετικό link σε συνεργάτες σας, ώστε να εγγραφούν online και να παραλάβουν την πρόσκλησή τους για την έκθεση.

 Μπορείτε να δείτε τις προϋποθέσεις εισόδου των επισκεπτών, πατώντας https://www.verde-tec.gr/el/default.asp?catID=12

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

https://www.verde-tec.gr/el/default.asp?catID=14

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση και πληροφορία, είμαστε στη διάθεση σας!

Μαριάννα Καραχάλιου

Διοικητική Υποστήριξη Δικτύου Πόλεων με Λίμνες

Τηλ.: 6970963990.

Copyright © lakesnetwork.org